Stötta oss

Tycker du om vår podd och tycker att det behövs ett alternativ i finanspoddsfären som verkligen utgår från fundamental analys och alltid sätter bolagen i fokus?

Vårt mål med podden är flera där det viktigaste är att upplysa våra lyssnare om att det finns ett annat, mer långsiktigt och mindre trendföljande, sätt än det vanliga att investera i publika bolag på börsen. Vi vill även ge lyssnarna tips om vilken typ av bolag som är intressanta att titta närmare på utifrån vårt sätt att se på investeringar. Med podden utmanar vi även oss själva och tvingas hela tiden jobba lite extra med våra bolagsanalyser.

Vi älskar värdeinvestering och vi tycker mycket om att göra podden, men vi har ingen möjlighet att göra det på vår fritid. Då prioriterar vi bl a familj, föreningsliv, träning, golf, musik och strömmade serier.

Då podden har fått en förvånansvärt stor följarskara, trots sin smala inriktning, är vårt mål att täcka våra omkostnader för att göra podden inklusive vår lön motsvarande den tid vi lägger ner på podden. Samtidigt är vi inga vänner av att fylla podden med reklam förutom några riktigt nära samarbeten som vi kan stå för till 100%. Vi kommer aldrig ha mer än två sponsorer per avsnitt. Därför hoppas vi på er, våra lyssnare, som vi tror har samma intresse som oss. Skicka en slant via Swish eller sätt in på vårt konto i Handelsbanken. Varför inte sätta igång en stående överföring på 10 kr i månaden? Ni kan även stötta oss genom att handla i vår webbutik (där kan ni även ge gåvor med kort) Vi uppskattar ert stöd!

// Ola & Claes

Swish till 123 103 95 69 eller skanna QR-koden längst upp.

Konto i Handelsbanken: 6600-280 229 321