Avsnitt 26 – 1-årsjubileum

I detta avsnitt blir det födelsedagskals i podden med återblickar och summering av året som gått. Under luppen sätter vi Fenix outdoor, Kindred (Unibet) och Net Gaming Europe. Peter Lynch kvitterar i citat-kampen med det längsta citatet hittills. Välkomna på festen!

Prenumerera
Notifiera om
guest
4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Örjan
Örjan
2 år sen

Hej, här kommer två frågor angående Net Gaming Europe som ni pratar om i detta avsnitt. Varifrån har ni fått era siffror? Använder ni inte Börsdata? (Enligt börsdata så har de PE=19,7 och P/S=3,6)
/Mvh Örjan

Daniel
Daniel
2 år sen

Gällande fenix… Trigger nr 2 som ni nämner dvs utdelning av retail finns nog inte kvar. Martin har tidigare kommunicerat i år att retail kommer att behållas då det innehåller högt strategiskt värde i form av bland annat närhet till kunder.