Avsnitt 31 – Att köpa är behållningen

Nu är det hög tid för årets buy and hold-portfölj. Vi tittar på hur den förra klarat det gångna året och plockar upp tio nya och gamla bolag som kan vara intressanta att titta närmare på på lång sikt. Detta och lite till i detta avsnitt. Mycket nöje och glad lucia till er som är snabba på att lyssna. Ps. p/e och ev/ebit i dagens avsnitt baseras på en uppskattad vinst för 2019 Ds.

9
Lämna en kommentar

avatar
4 Kommentartrådar
5 Trådsvar
0 Följare
 
Kommentar med flest reaktioner
Hetade kommentartråden
5 Kommentarförfattare
KvalitetsaktiepoddenHans KjellbergJoelHejGenki Senaste kommentarförfattarna
  Prenumerera  
nyaste äldsta mest röstade
Notifiera om
Genki
Gäst
Genki

Mycket bra avsnitt!

Hej
Gäst
Hej

Finns det någon lista över de aktier som diskuteras? Mvh

Joel
Gäst
Joel

Finns under länken Portföljer längst upp.

Joel
Gäst
Joel

Tack för en mycket bra podd och ett intressant avsnitt. Jag har en liten fundering på Systemair bara. De har i princip inte lyckats öka sin vinst/aktie på 10 år. Hur tänker ni om detta? Är inte detta en viktig parameter att titta på? Tack på förhand!

Hans Kjellberg
Gäst
Hans Kjellberg

Jag har kört förslagen i Warren Buffert intricic calculator. Tre aktier är köpvärda?