Avsnitt 35 – KAP-bolagen levererar!

Nu är rapportsäsongen i sin peak. Flera av bolagen vi gillar har kommit in bra och några av dom kommenterar vi i detta avsnitt, samt ett gäng till. Bolagen för dagen är Proact IT, Enea, Fenix Outdoor, Byggmax, HiQ, Inwido, New wave group och HM. Bered er på en timme ni aldrig kommer att få tillbaka!

Prenumerera
Notifiera om
guest
3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Karlsson
Anders Karlsson
2 år sen

Tack för ännu ett mycket trevligt avsnitt! Jag tänkte fråga och jag hoppas jag kommer ihåg rätt och inte har tänkt helt fel så att frågan blir vettig.. 🙂 Jo, jag undrar, när ni analyserade ProAct IT i detta avsnitt och kom fram till en vinst/aktie på 16 SEK som jag tror ni antog för 2019. Då blev ju P/E runt 11/12. Sen sa någon av er att ni skulle kunna tänka er betala P/E 17 för detta bolag baserat på en historisk tillväxt på cirka 15 %. Frågan är då, är det så man kan tänka kring vad som… Läs mer »

Björn
Björn
2 år sen

Tack för trevliga program! Har börjat lyssna bakåt, mycket att lära trots att bolagsrapporterna inte är färska. Nuvtill en liten önskan, det hade varit intressant medlen programpunkt där ni går igenom hur ni använder börsdata för att ta fram intressanta bolag! Jag använder tjänsten själv och försöker skapa filter baserat på era tankar och visst hittar jag en del av dom som ni också pratar om men det hade varit spännande att höra hur ni tänker