Avsnitt 41 – KAP fyller hundra bolag!

Trots brinnande rapporttider hinner vi idag med vårt hundrade bolag i podden i form av kvalitetsbolaget VBG. Dom får sällskap av AQ Group, New Wave, Resurs Holding, Swedol och Proact IT. Dagens fråga gäller IFRS 16 och hur den påverkar balansräkningen i många bolag, sedan blir det ett sälj-citat och en hysteriskt rolig ordvits. Nu kör vi!

4
Lämna en kommentar

avatar
3 Kommentartrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Kommentar med flest reaktioner
Hetade kommentartråden
4 Kommentarförfattare
KvalitetsaktiepoddenStefan SPer ADaniel Wendel Senaste kommentarförfattarna
  Prenumerera  
nyaste äldsta mest röstade
Notifiera om
Daniel Wendel
Gäst
Daniel Wendel

Hej, tack för intressant podd! Alltid en höjdpunkt de torsdagar som det finns ett nytt avsnitt att lyssna på. Två bolag som skulle vara intressant att höra er lägga ut texten kring är Nobia och Ferronordic Machines. Det sistnämnda har jag kollat en del på och tycker det ser intressant ut. Sedan är det ju den lilla detaljen att de opererar i Ryssland, hot eller möjlighet?

Per A
Gäst
Per A

Kan man önska en uppdatering om Nilörngruppen? Tack för en bra podd!

Stefan S
Gäst
Stefan S

Hej
Tack för allt jag lärt mig genom att lyssna på er!
Vad tror ni om Capacent ? de växer och verkar göra saker rätt men har en kort historik och är svåranalyserade.

Mvh Stefan.