Avsnitt 45 – Diss miss?

I detta sista avsnitt innan sommaruppehållet går vi raskt igenom 31 bolag som vi fått frågor om från våra lyssnare men som ej passerat vårt filter. Varför går vi inte på djupet i vissa bolag? Detta får ni svar på om ni lyssnar på detta specialavsnitt. Vi svarar även på andra lyssnar frågor om behovet av vallgravar m.m. En trevlig sommar önskar vi härmed våra härliga lyssnare.

Prenumerera
Notifiera om
guest
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel Wendel
Daniel Wendel
1 år sen

Jag uppskattade verkligen senaste avsnittets snabba genomgång av de 31 bolagen. Intressant att höra er snabba bedömning av många bolag, flera som jag har kikat närmare på själv och i vissa fall investerat i. Ett förslag är att ni ägnar några minuter i varje avsnitt till att göra en snabb hiss/diss av låt säga fem bolag. Inte för att ni ska sluta med de djupare analyserna utan som ett kul komplement. Önskar er en skön ledighet och ser fram emot fortsättningen.