Avsnitt 86 – Ingen älskar en blankare

Idag är det ett mastigt avsnitt med åtta bolag som rapporterat och en längre intervju med Daniel Sun Zhang som skrivit boken An Investment Thinking Toolbox. De kommenterade bolagen är Aspire Global, Betsson, Dedicare, Doro, Inwido, Kitron, New Wave och Nilörn. Vi utför även lite gratis reklambyråjobb åt Doro i slutet på dagens podd.

För er som efter podden vill stifta närmare bekantskap med Drake Analytics och deras erbjudande rekommenderas ett besök på www.drakeanalytics.se och att lyssna på deras podcast Drake Talks.

Videon med bolagsscreening vi gjort tillsammans hittar ni här: https://www.drakeanalytics.se/post/aktiescreening-i-qlik-sense-med-ola-claes-fr%C3%A5n-kvalitetsaktiepodden

Daniels bok kan ni t ex köpa här: https://www.adlibris.com/se/bok/an-investment-thinking-toolbox-9789188849960

Avsnitt 167 av Market Makers hittar ni här. https://www.marketmakers.se/2021/167-daniel-zhangs-verktygsla%cc%8ada-fo%cc%88r-investerare/

Hjärtligt välkomna!

Prenumerera
Notifiera om
guest
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar
Ragnar
4 månader sen

Hej!

Har just hittat er trevliga podd och blev genast intresserad av hur ni väljer ut nya investeringar. Det nämndes som hastigast i senaste avsnittet men skulle vilja läsa om dom eller om ni kan förtydliga exakt vad ni följer för ”regler”.

Mvh Ragnar

Ragnar
Ragnar
4 månader sen
Reply to  Ragnar

började om från avsnitt ett och har fått svar på min fråga 🙂