Avsnitt 108 – hur vi investerar i filosofi och praktik

Detta är ett specialavsnitt som helt fokuserar på vår investerings-strategi/-filosofi och hur vi försöker agera i praktiken på börsen. Avsnittet är långt men innehåller en timme i mitten som nog kan betraktas som överkurs. För den som bara söker grunden i vår strategi, lyssna fram till 33 minuter in i avsnittet, hoppa sedan till 1 timme och 29 minuter. Då berättar vi kortfattat vilka bolag vi tycker är intressanta, när vi köper och på slutet när vi säljer. För att verkligen förstå hur vi försöker minimera risk bör ni lyssna på hela avsnittet. Mycket nöje!

Vår huvudsponsor hittar ni på: Kavaljer.se

Börsdata hittar ni på: Borsdata.se/terminal

Prenumerera
Notifiera om
guest
1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrik
Fredrik
4 månader sen

Hej
Avsnitt 108 var jättebra!
Tack så mycket.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x