Avsnitt 117 – Den bästa kuren mot höga priser, är höga priser!

Ännu ett mustigt rapportavsnitt ligger framför er, denna gång med lägre P/E-tal i bolagen än på länge. I aktuellt avsnittet tar vi bl a upp räntehöjningar, Ola säger vad var det vi sa, vi ger vår syn på Ferronordic, budet på Leo Vegas och mycket mer. Bolagen i avsnittet är Betsson (32:25), Dedicare (39:00), Doro (47:03), Enea (52:39), G5 (63:58), Inwido (73:09), Lammhults (83:45), Raketech (92:40) och slutligen VBG (100:40). Nu kör vi! Vår huvudsponsor hittar ni på: Kavaljer.se Anmäl er till årets upplaga av Nordnet Live på nordnet.se/nordnetlive Börsdata hittar ni på: Borsdata.se/terminal RFSU akutinsamling för kvinnor utsatta för sexuellt våld i Ukraina https://www.rfsu.se/engagera-dig/vara-kampanjer/akutinsamling-till-ukraina/

Prenumerera
Notifiera om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x