Avsnitt 130 – Ordjusteringsförmåga?

I detta avsnitt blir det lite aktuellt och en hel hög med rapporter. Bolagen är: Bahnhof (37:18), Catella (46:50), G5 (53:15), Harvia (66:10), Infracom (79:55), Kabe (88:22), NGS (96:25) och slutligen Raketech (110:15). Välkomna!

Vår huvudsponsor hittar ni på: www.kavaljer.se

Funderar ni på att bli Private Banking-kunder och kanske flytta era bostadslån till Nordnet så kan vi rekommendera denna länk: http://www.Nordnet.se/pb

Börsdata hittar ni på: www.borsdata.se/terminal

101 Tankar om aktier hittar ni här: https://sternersforlag.se/produkt/101-tankar-om-aktier-har-blivit-111/

Röda korsets insamling för Ukraina hittar ni här: https://www.rodakorset.se/var-varld/har-arbetar-vi/ukraina/skank-pengar-till-vart-arbete-i-ukraina/

Prenumerera
Notifiera om
guest
1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
28 dagar sen

Tjena Kap, I podden har ni uppe tilläggsköpeskillingarna, om än kort. Håller med om att det ger en indikation om hur det går för deras ”assets” så jag gjorde en liten check för något måste ju marknaden fånga upp när de sätter PE5. Delårsrapporten juli-sept 2022 är översiktligt granskad av revisor, vilket för mig innebär att jag känner mig något mer safe än övriga rapporter utöver kommunikén. Såhär har tilläggsköpeskilling rört sig mellan Q3 2022 (Q2 2022), se mer i not 8. Ingen bra idé att kolla jämförelsetalen mot Q3 2021 här tycker jag, här måste man kolla sekventiellt: ATS,… Läs mer »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x